• Vánoční soutěž

          • Vánoční soutěž vyhlášená školním parlamentem

            Na začátku prosince vyhlásil školní parlament soutěž o nejhezčí vánočně vyzdobenou třídu. V pátek 16. 12. členové ŠP všechny třídy prošli a bodově ohodnotili. Velmi nás potěšilo, že se zapojily všechny třídy z 1. i 2. stupně. Rozhodnout tuto soutěž pro nás nebylo opravdu jednoduché, každá třída byla něčím originální, něčím výjimečná. Z každé třídy na nás dýchla příjemná vánoční atmosféra, což se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Celkové 1. místo obsadila z 1. stupně 4. B a z 2. stupně 9. B, 2. místo obsadila z 1. stupně 3. třída a z druhého stupně 9. A. Žáci z vítězných tříd si odnesli košík plný dobrot, školních potřeb a vstupenek do bazénu. Všem moc děkujeme za účast a už se těšíme na další spolupráci v novém roce.

            Mgr. Lucie Šeráková, koordinátorka ŠP

          • ŘEDITELSKÉ VOLNO

          • Ředitelské volno 22. 12. 2022

            Z technických a organizačních důvodů vyhlašuje ředitel školy na čtvrtek 22. prosince 2022 ŘEDITELSKÉ VOLNO.

          • Mikulášské bloudění

          • Noční orientační běh

            V pátek 2. prosince v podvečer se na chodbách a v třídách školy rozsvítilo na 140 bludiček. Pod patronací a za pořadatelství OB Rumburk se na škole uskutečnil noční orientační běh. Postupně se za lampiónky (kontroly) vydalo 72 dětí, každé dítko v doprovodu svého rodiče, především z důvodu bezpečnosti. Řada dětí již nějakou zkušenost s „orienťákem“ měla (minulý školní rok dvě akce pro žáky školy), a tak pro ně orientace v mapě problém nebyla. Ale pod rouškou tmy šlo o poznání těžší variantu, která dokázala zamotat hlavu i zkušených matadorům. I proto se většina vydávala nejdříve na nejlehčí cestu – zelenou. Po „osahání“ a nabrání zkušeností pak došlo na vyzkoušení těžších tras, až po tu nejtěžší – ELITE – černou. A věřte, že najít všechny kontroly, některé skvostně umístěné, dalo pořádně zabrat. Děti i rodiče si z této akce odnesli nejen nevšední zážitek, ale i nějakou tu sladkost.

            Tato akce mohla být uskutečněna díky Tomáši Babickému (vedoucí OB Rumburk) a jeho pomocníkům. Děkujeme!

          • Školní parlament

          • Školní parlament 2022/2023

            Vánoce se blíží!

            Čas předvánoční bude na naší škole patřit nejen učení, ale také vánoční výzdobě. Školní parlament vyhlásil soutěž pro 1. i 2. stupeň o nejhezčí vyzdobenou třídu. Až do 15. 12. mohou děti vytvořit společně se svými třídními učiteli ve své třídě příjemnou vánoční atmosféru. O den později vyhodnotí soutěž členové školního parlamentu. Šikovnost našich dětí budete moci zhlédnout v naší fotogalerii.

            Lucie Šeráková

            Vanocni_vyzdoba_tridy.pdf​​​​​​​


      • Přihlášení

      • Zvonění

        Neděle 28. 4. 2024
    • Počítadlo návštěv

      Počet návštěv: 6944