• Chorvatsko 2024

          • Ozdravný pobyt - 14. - 23. 6. 2024

            Účastníci zájezdu naší školy se i letos vydali do ověřeného a sluncem zalitého Chorvatska - letoviska Sv. Filip i Jakov. Tentokrát jsme byli ubytováni v klimatizovaných karavanech v kempu Williams s možností koupání jak v moři, tak i bazénu.

            Příjezd v ranních hodinách, dlouhá cesta, ani čekání na ubytování nás neodradilo od dobré nálady a již dopoledne jsem vyrazili na průzkum pláže s prvním koupáním v moři.  Pro naše nejmenší žáčky to bylo první setkání s letoviskem, někteří s námi již byli podruhé.

            Během celého pobytu jsme si užili osvěžující koupání v moři, dovádění u bazénu, spousty výborné zmrzliny, sportovních akcí a oblíbené přehazované. Společně jsme se také vydali do nedalekého městečka Biograd na Moru, kde jsme si mohli prohlédnout přístav, projít promenádou obchůdků a zakoupit si nějaký ten suvenýr pro potěšení. Zúčastnili jsme se výletu plavby lodí, kde jsme dopluli k místu výskytu delfínů, kteří s námi laškovali a proplouvali kolem naší lodi. Vyzkoušeli jsme si také navigaci a řízení lodi. Příjemná byla i zastávka na malém ostrůvku Vragada s možností koupání v průzračném moři s bílým pískem a s množstvím nádherných mušlí. Pomyslnou „třešničkou na dortu“ bylo zakončení posledních dvou dnů, kdy se děti vyřádily na vodním skákacím hradě.

            To vše uteklo jako voda a my se již museli chystat na návrat domů. Všechny naše společné zážitky a dobrodružné výpravy si můžete prohlédnout ve školní fotogalerii.

            Kolektiv učitelek

          • Školní akademie 2024

          • Městské divadlo Varnsdorf, 18. 6. 2024

            Jedním slovem – POVEDENÁ. Při otevření vstupu do divadla lehká panika – to je lidí, nevejdeme se. Nakonec vše dobře dopadlo a po třetím zvonění se zvedla opona. Úvod obstarala posádka letadla. A „Cesta kolem světa“ mohla začít. Atmosféru všech vystoupení nejlépe dokumentují obrázky a přímo na místě i aplaus a nadšení přítomných. Tak zase příště.

          • Olympiáda ZŠ

          • Varnsdorf, 4. - 6. 6. 2024

            Dnešním dnem se uzavřela Olympiáda základních škol 2024, která přinesla spoustu napínavých sportovních zápolení a povedených výkonů našich žáků. Naši chlapci dnes zazářili a v malé kopané získali skvělé 2. místo. I díky tomu se v celkovém pořadí Olympiády ZŠ umístili na čtvrtém místě. Tento výsledek je i tak velkým úspěchem, zejména vzhledem k silné konkurenci a mladému složení našeho týmu.

            Co se týče dívek, i když se dnes ve volejbale a ringu neumístily na nejvyšších příčkách, jejich celkové výsledky ze všech soutěží jim zajistily krásné 3. místo! Což považujeme za velký úspěch stejně jako u chlapců vzhledem k mladému složení našeho týmů.

            Olympiáda základních škol 2024 se dnešním dnem úspěšně uzavřela.  Všem reprezentantům naší školy patří obrovský dík za skvělou reprezentaci školy a jejich nasazení ve všech disciplínách. Přejeme jim mnoho úspěchů v příštím roce a těšíme se na další skvělé sportovní výkony.

            Bc. Patrik Klouda

            eduresized_IMG_6645.jpeg

          • Atletika pro 1. stupeň ZŠ

          • Městský stadion Varnsdorf, 23. 5. 2024

            Poděkování všem účastníkům - reprezentantům školy z řad žáků prvního stupně. Gratulujeme a blahopřejeme k výraznému úspěchu! Více k akcI: ČLÁNKY/SPORT

    • Přihlášení

    • Zvonění

      Sobota 27. 7. 2024
    • Kalendář

        zatím žádné údaje
  • Počítadlo návštěv

    Počet návštěv: 10139