• Den otevřených dveří

          • Středa 3. dubna 2024

            Středa 3. dubna 2024 – dveře školy dokořán, za otevřenými dveřmi učeben čilý ruch. Tu výtvarničení, kousek vedle prodej výrobků, herna školní družiny, živá hudba, ejhle – bílé pláště – hm, chemické pokusy, slovní hrátky, z pohádky do pohádky, virtuální realita, dokonce překážková dráha a kruhový trénink. To vše a mnoho dalšího bylo součástí nabídky školy v rámci dne otevřených dveří. Aby toho nebylo málo, hned za vstupními dveřmi žáci školy „lákají“ na vystoupení – „rytmické hraní na tělo“, „Popletený Večerníček“, píseň „jazykolamy“. O „Dni“ ještě více ve fotogalerii.

            S přáním příjemných již jarních dnů kolektiv školy

             

          • Projektové dny

          • 25. - 27. 3. 2024

            Čas před Velikonocemi patří tradičně na naší škole projektovým dnům. Ze tříd se opět ozýval zpěv, tanec, smích a nadšení. Bylo vidět, že dětem i učitelům nechyběla chuť do společné práce. Některé třídy se změnily na tvořivé dílny, ve kterých vznikaly velikonoční dekorace, obrázkové mapy, dřevěné přívěšky, náramky z korálků a jmenovky vytvořené 3D tiskem. Nechyběla tvorba výukových materiálů do hodin AJ, NJ a ČJ. Děti také vyrazily do terénu, kde poznávaly nejen své město, ale také sousední Seifhennersdorf. Náročnou trasu na Jedlovou horu s přehledem zvládli na kolech i kluci z 2. stupně. Ve školní kuchyňce zase děti pekly perníčky, které příjemně provoněly celou školu. Součástí projektových dnů byla také příprava na školní akademii, na kterou se už všichni moc těšíme.

            Mgr. Lucie Šeráková

          • První ročník

          • Školní rok 2024/2025

            Zápis: čtvrtek 18. 4. 2024

            Milí rodiče. Pro školní rok 2024/2025 otevřeme minimálně jednu třídu (třídní učitelka Mgr. Renáta Hrušková). Rozhodne počet dětí, které přijdou k zápisu - 18. 4. 2024, protože rádi otevřeme třídy dvě. Nabízíme především rovný přístup a kvalitní výuku podpořenou kvalifikovanými učitelkami, příjemným prostředím, dostatkem pomůcek i vhodně nastavenými volnočasovými aktivitami. Potěší nás, pokud si pro své děti vyberete právě naši školu! 

            ZaPIS_DO_1_TRID_2024.docx

            Jak_muzete_pomoci_svym_detem.pdf

            Doporuceni_rodicum.pdf

      • Přihlášení

      • Zvonění

        Pondělí 29. 4. 2024
    • Počítadlo návštěv

      Počet návštěv: 6969